2022-10-28
家姐话楼下呢间餐厅几好味,所以我就嚟咗试吓🤣讲真而家嘅愉景新城真系比以前多咗好多嘢食🤫话就话我哋住喺楼上,但系真系唔系成日都落嚟食饭㗎🤣因为好惊要排队!好彩今日呢间餐厅唔算太多人!香风五色便当配是日餐汤😍👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻呢个便当真系有五只色😂首先有牛柳粒,肉粒呈现粉红色,经过调味,所以食落去唔会话太咸!另外仲有烟三文鱼片同埋紫菜薯蓉我都劲钟意食!佢个薯蓉有少少似KFC薯蓉咁,加咗紫菜增加咸香味,更是不错。Homemade Lemonade Soda&Blue Flower❤️👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻原来蝶豆花嘅英文,就系叫做Blue Flower 😂,成杯饮品有渐变色嘅效果有蓝色渐层变到黄色😻好啱打卡,叫呢啲梳打就好啱夏天‼️因为够晒凉爽💛不过我叫呢杯嘢饮仲有另一个好处就系酸酸甜甜好开胃㗎👅我自己超级钟意饮
👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻👆🏻
呢个便当真系有五只色😂首先有牛柳粒,肉粒呈现粉红色,经过调味,所以食落去唔会话太咸!另外仲有烟三文鱼片同埋紫菜薯蓉我都劲钟意食!佢个薯蓉有少少似KFC薯蓉咁,加咗紫菜增加咸香味,更是不错。 Homemade Lemonade Soda&Blue Flower❤️