2018-07-16
是晚有朋友生日, 决定去食生蚝夜为朋友兴生~ 好彩book 左枱, 唔驶等位. 选这店系因为朋友好LIKE 食生蚝, 有人推介它正在做紧9蚊只生蚝, 抵到唔食唔得. 既然是生日饭, 当然要食返D 靓生蚝添, 咁佢又做紧个2XX 既12只生蚝SET, 每款味2只, 仲包埋未白酒, 咁抵紧系要叫埋啦. 贵D 连摆位都靓D 呢SET 生蚝果然比9蚊只既更加新鲜肥美, 大大只, 海水味叹鼻, 加埋佢套餐包既白酒够洒冰冻, 性价比高, 好正呀! 太兴奋而家先发现忘了影支白酒除左生蚝, 由于其中有个朋友仔唔食生蚝, 加上要野填饱下大家个胃~仲叫左几款热食. 呢个纽西兰炸鱼手指配薯条, 原本以系佢真系fish finger, 点知原来系fish fillet 呢个spare ribs, 肉质很有咬口, 热热的, 啲酱汁完全入哂味, 好野味呀!跟住上枱就系意粉同黑松露带子饭, 卖相唔错, 一上枱即传来香气, 食落味道够浓, 好满足!食物有水准!果然系食蚝既好地方, 下次要食蚝都要再谂谂啦.但services 就一般, d waiter 好似好fresh, 刚好隔离枱也有叫白酒, 个waiter 竟然开
食物有水准!果然系食蚝既好地方, 下次要食蚝都要再谂谂啦.
但services 就一般, d waiter 好似好fresh, 刚好隔离枱也有叫白酒, 个waiter 竟然开到整到落个客度, 有待改善.
而且我地食到一枱都系碟, 都无人主动帮我地收碟, 呢个真系麻麻.