2017-02-25 480 浏览
呢度环境装修时尚,地方干净,枱与枱之间唔会太迫,进餐亦无限时,值得一赞,一坐低,侍应帮我用衣套盖住我件褛,又经常加茶,到我埋咗单都仍为我加茶,我认为呢种连锁小店子嘅服务系无得弹👍🏻👍🏻前菜样子普通,尚算好味金网黄鱼生煎锅贴卖相特别,个网底令到入口感觉好脆,而且好够热,浓厚鲜味,充满肉汁,不过皮稍嫌厚,而且非常油腻。老干妈炒年糕好烟韧,值得一赞,微辣,味道唔错,佢用上豆豉去煮,味道更浓香,仲加咗啲茶树菇,有心思,呢个菜虽然看上去好黑,但唔会太咸,但都几油腻,而且份量太少。阿娘雪菜黄鱼面鱼肉滑,不过几腥下,怕腥嘅朋友可能唔会接受,汤底相当好味,直情系饮鱼汤一样👍🏻,面质软硬适足,入口够滑,整个面做得顶瓜瓜👍🏻红油抄手上枱好够热,皮薄,虾肉够鲜味,麻辣味足,呢个抄手反而唔油腻,做得好好👍🏻环境,服务,食物整体俾我嘅感觉舒服好味,价钱唔算太贵,会再帮衬👻。
前菜
样子普通,尚算好味