餐厅: 品味料理
资讯:

2017-09-18 229 浏览
星期六同5个靓女又去试新野.  朋友系尖咀番工话呢间lunch都ok但5知dinner.  无所谓啦去试下.餐厅装修好清雅, 特别喜爱张台垫.  服务员好客气, 但可能5够伙记, 叫左都是等等. 去冼手间个位有d滑, 大家小心! 不过都叫左佢地关注. 食物大致ok, 我个人特别喜欢庶虾, 做得5错.  大头虾必试, d糕好正!价钱比出面平. 黑糯米糖水5冻5热,  要改善! 想叫酒话未有酒牌申请中, 叫我去7-11买过来. 埋单每人约$200, budget内, 但暂收现今.  另外值得一赞, 见到有个” 儿童癌病基金” 捐款箱系收银台, 好少小店会锦有心. 佢知个老板喜爱做善事, 我都放左d落箱. 功德无量, 为善最乐. 希望多d人去帮下d弱社群或慈善群体.
庶虾
2017-09-16