2024-03-19 269 浏览
原本俾佢个米芝莲推介榜吸引左过黎,网上订枱咁岩有个6点半位地点小kick,难揾停车场🅿️,职员6点45分打黎问我系边 限时90分钟,8点要交枱。 揾左好耐间店,入场去又再次话限时 8点交枱🫠 虽然明佢意思 但语气令我有hard feeling 似想赶我走多啲. 入座张枱摇摇下 唔稳阵,2个人2人枱都明,同职员讲叫左3个菜 2人枱真系唔够位放食物,有冇第二张枱。一句讲晒:full booking 无得调枱,最后张枱放到密密麻麻 好唔方便(有提及转细碟 但我想打卡所以头2碟冇转,最后有碟烧牛肉先用细碟上)想有靓碟打卡既建议3人以上有大枱先黎讲返食物,本身想叫烧鱼,听到要等30分钟,计计埋埋都系得好小时间食,即刻放弃。转左烧牛肉,生菜包,咖喱金面,芒果热情果冰沙,青柠梳打。整体净系得生菜包好食烧牛太靭略普通(得个酱汁觉得唔错)咖喱金面 有炸过既面同埋普通既面(唔知个面叫咩) ,卖相都吸引,但炸过既面唔好食 ,咖喱好稀 挂唔到汁,浓稠会好d芒果热情果沙冰 饮落得芒果味 未去到难饮,但唔值价青柠梳打更差 无咩梳打味 似青柠沟水总结:可一不可再,名大过实,要认真谂谂米芝莲推荐系咪伏
原本俾佢个米芝莲推介榜吸引左过黎,网上订枱咁岩有个6点半位

转左烧牛肉,生菜包,咖喱金面,芒果热情果冰沙,青柠梳打。

整体净系得生菜包好食
烧牛太靭略普通(得个酱汁觉得唔错)
芒果热情果沙冰 饮落得芒果味 未去到难饮,但唔值价
青柠梳打更差 无咩梳打味 似青柠沟水

总结:可一不可再,名大过实,要认真谂谂米芝莲推荐系咪伏
2024-03-15
庆祝纪念
纪念日
  • 辣肉碎生菜包(猪肉)