2008-07-18
病到五颜六色, 医生送我2日病假, 嘻嘻 男朋友好好, 怕我闷亲, 又唔怕我病病到好呆, 叫左我出街拍拖, 谂紧食咩做晚餐的时候, 男朋友就话不如食乌冬喇, 清淡d, 原来佢前排行过经过见到呢间野所以想带我黎试下好啦就食呢间啦!!入到去岩岩有位, 好开心唔使等位~~ yeah望住餐牌的时候觉得好似去左x丸咁, 唔知有无人同我一样有咁既谂法呢 点左1) 滑蛋吉列猪扒捞乌冬($36): 男朋友点的, 有唔少蛋, 洋葱, 猪扒, 不过食落味道好似淡左少少(2) 烧汁鸡扒汤乌冬($28): 我点的, 感觉普普通通, 如果唔系因为系手打乌冬呢碗野其实真系唔特别~(3) 大冷乌冬($17): 因为怕唔够饱所以点的, 份量都几大㖞, 冷乌冬似乎比汤乌冬好味, 呢度d乌冬切得比x丸幼身, 味道差唔多, 都算系几有口感既, 可以一试 服务都几好丫, 食饱饱我要食药, 我先后2次想要热水佢都好快就俾到我! 不过其实位与位之间都几窄架, 我男朋友试过俾离开去埋单既人撞到.. 相信如果好多野拎o个阵要行出行入应该都几狼狈
好啦就食呢间啦!!
入到去岩岩有位, 好开心唔使等位~~ yeah
点左:
(1) 滑蛋吉列猪扒捞乌冬($36): 男朋友点的, 有唔少蛋, 洋葱, 猪扒, 不过食落味道好似淡左少少