2020-03-30 1322 浏览
中午时间行过中海日升中心地下,总会见到积极吸客嘅伙记。有日行过唔系好想social,一直行到最后有一间唔系好r客嘅板上烧食店。佢地嘅餐点都算系价钱唔贵,40-50蚊就有得食,仲要几多选择下。餐厅入面都算多位,但眼见服务员唔多,多蚊餐枱都仲有上手嘅餐盘。点餐嘅时候,姐姐同唔系好纯嘅口音同我解释「积分」制度,但我同朋友都唔系好听得明。最后只可以总结系下载个app储分。佢呢间店都算比较先进,有叫号系统,好似大x乐咁。可惜,我同朋友果日点嘅餐都唔算令我地好impresses 主要系餐点配搭嘅问题,总系觉得食完唔算话好满足咁。但系假如讲紧要快要方便,又系工中海日升中心附近,都可以一试嘅。