2018-05-28 131 浏览
餐厅装修几靓,距离店面一条街都可以spot到佢出黎,今次无叫气球甜品,但食物一样值得推荐未食野之前有2块餐包,有蜜糖夹心,松软个底又有少少脆是日例汤系忌廉蘑菇汤,汤好creamy好香浓,易入口,仲有一块块菇肉,好饮程度系饮完都唔会滞三文鱼呑拿鱼他他沙律好有惊喜,鱼生粒仲多过蔬菜,他他配左蒜蓉汁,系生蒜磨成,刺激得黎又唔会过辣,同鱼生系绝配,爱蒜之人必食之选波士顿龙虾配牛排卖相已经好吸睛,龙虾唔是太大只但鲜味十足,连膏都有。 牛排大概煮到5成熟,生熟程度刚刚好,切上去可能觉得有少少韧度,但食落口咬咬下,肉同筋都会溶化,唔会有渣可以吐返出黎,感觉好奇妙。不得不提薯蓉真心正,系真薯压成,唔系薯粉,所以特别有质感同香整个蒜头煮念左就咁食真系好正,每粒蒜子都浸满汁黑松露意大利饭好香松露味,汁浓而不腻,好多菇肉,啖啖都有松露味,抵食又饱肚野饮可加钱配,抺茶鲜奶竟然有拉花,浓浓抹茶味加上滑的奶好暖胃,饮完个肚好舒服蜜桃乳酪沙冰大大杯,粒粒桃肉可以舀黎食,乳酸味十足,清甜可口

未食野之前有2块餐包,有蜜糖夹心,松软个底又有少少脆

整个蒜头煮念左就咁食真系好正,每粒蒜子都浸满汁