第三站

Station 3 Cafe
2023-03-16 144 浏览
上网揾间cafe可以舒舒服服同朋友倾下计,终于喺Openrice 见到station 3, 第三街喺金鸡广场25楼,观景非常之开扬,而且座位全部都系宽阔的白色梳化,环境真的不错。而且仲有好多board games 玩👍🏻顺带一提,店员服务态度非常好☺️我哋去到有lunch menu 和 tea menu拣,我哋lunch同tea都叫左一个,lunch menu就order蟹肉杂菌忌廉阔条面,再加配田园沙律和蓝莓芝士蛋糕,加$38就多两样嘢,好抵㖞!Tea menu就order蜜糖鸡翼配薯条,饮品就系Oero 曲奇奶昔同埋焦糖朱古力,另外叫多一件朱古力蛋糕😋真材实料,阔条面上放满了新鲜蟹肉,仲有杂菌、红椒、青椒、洋葱做配料,冇得弹😎🍟薯条又粗又长,炸得啱啱好,鸡翼热辣辣,香喷喷。新鲜蔬菜配芝麻酱🤩蛋糕既有质感,又甜而不腻。🌟🌟甜道适中🌟🌟绵密香甜的奶昔中又吃得到脆脆的Oero 饼干,口感好特别。
顺带一提,店员服务态度非常好☺️

蟹肉杂菌忌廉阔条面

蜜糖鸡翼配薯条

🍟薯条又粗又长,炸得啱啱好,鸡翼热辣辣,香喷喷。

田园沙律

新鲜蔬菜配芝麻酱🤩

朱古力蛋糕、蓝莓芝士蛋糕

蛋糕既有质感,又甜而不腻。
焦糖朱古力

🌟🌟甜道适中