今星期我仔幼稚园已经暑假就到了,不用返学了,就带佢周围玩下,去左呢间纸飞机玩下波波池食下野。入面好多玩乐设施,有跳弹床,波波池,滑梯,篮球架,厨房煮野食,图书角,Lego,扮靓靓,揸车车等等,谂到乜都有得玩,而父母又可以坐一边,一边食野同望住d细路玩就得,都好舒服。地方干净又衞生,我平日去人流都吾算多,不过我谂暑假应该会多人吧,下面有个大停车场,揸车人士好方便,一定有位泊车,非常好玩。食物方面,嗌了儿童餐,很可爱又健康,味道不会太咸,仲有个很可爱的熊仔包,份量很多,小朋友都食吾晒,有支健康果汁,好食。我就点了个炒饭,炒得好好,粒粒分明,香口美味,价钱合理,吾错。甜品都几正,同仔一齐食左呢个雪糕窝夫,好多旧,又好食,先是炸了的窝夫很可口,正。整体环境很好,地方干净,小朋友玩得开心,大人又食得方心,不错。