2021-02-28 161 浏览
🇭🇰新泰东南亚餐厅·呢间餐厅系bakehouse对面嘅 次次经过门口都劲多人 所以𠮶日我哋就book咗位去食 但系佢呢度嘅book位唔系留咗张枱俾你㗎 book完位去到都仲要等15分钟 好彩佢啲嘢食上得几快🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️不过我觉得佢地服务态度认真麻麻地 门口个Staff叫我哋上去 但系上到去根本未有枱 之后我哋问楼面既Staff 佢好暴躁咁话佢地好忙 有位会叫我哋 但系我哋根本冇位企 最后我哋就咁企咗喺台客前边😅😅·午市套餐$75黄咖喱海鲜配白饭泰式猪肉干炒河泰式海南鸡饭虾酱炒饭·本身见佢日日都咁多人食 我仲以为佢好好食 但系老实讲有啲失望🙊😂觉得佢只系一般水准 比较好食系佢个黄咖喱海鲜 佢个咖喱汁做得几好 系甜甜地嘅椰汁味 而且入边啲鱼柳同埋鱿鱼都仲保持到个口感😎个猪肉干炒河味道都好食嘅 不过佢啲河粉就比较碎 每条都好短 口感差啲🤣个海南鸡饭同虾酱炒饭就一般啦·#rbyeat#rby东南亚菜#rby尖沙咀 #rby湾仔 #rby马鞍山·📍湾仔大王东街21-23号兴旺阁地下至2楼📍尖沙咀加拿分道25-31号国际商业信贷银行大厦地下1A舖及地库📍尖沙咀北京道12A号太子集团中心8楼📍马
🇭🇰新泰东南亚餐厅
午市套餐$75