2016-05-07 3831 浏览
一直比份黐线芝士治吸引住,今次终于约埋班fd试下首先请下个地理位置,距离地铁站都吾近 要行十零分钟,而且间铺亦吾易揾 大家记得去到昌晖大厦旁既车行要转入去先揾到⋯去到已经有四组人等紧⋯⋯而再望下间铺入面⋯原来得四张台!!!所以都系要等半个钟左右啦(因为之前有人放弃个位)个装饰同周边设计都几得意首先每人都会有杯南瓜蕃茄汤⋯南瓜味我就饮吾到,但真系好好好好饮!好新鲜,好酸甜既蕃茄汤 真系好想再饮蟹肉沙律既份量都好多 而且加佐车厘茄同薯条 又新鲜又香脆啊 好食!呢份火腿芝士治真系麻麻⋯好失望,而且所以包类都烘得太耐 d边位都黑埋 点食啊吾记得咩意粉啦,但吾太好食 有d求期㖞鸡肉pizza, 值得一试 而且蕃茄酱好浓 好酸甜野饮都有好多款拣,我地就拣佐最甜既Oreo lover(左)同埋coffee Oreo (右),真系好腻,不过钟意甜既你应该好like, 个人认为coffee Oreo milkshake 香d好饮d⋯
一直比份黐线芝士治吸引住,今次终于约埋班fd试下

所以都系要等半个钟左右啦(因为之前有人放弃个位)
个装饰同周边设计都几得意
吾记得咩意粉啦,但吾太好食 有d求期㖞
鸡肉pizza, 值得一试 而且蕃茄酱好浓 好酸甜