2022-01-10 15 浏览
呢日下午经过旺角见到间新开嘅甜品舖初芋,作为甜品控嘅我马上入去啦!甜品舖里面装饰设计用咗粉紫色,仲用咗好多镜同埋白色作为衬托,彷佛置身于童话公主嘅国度。我哋首先要咗个暖笠笠重量级火锅, 火锅嘅配料好丰富,有水晶冻粉,芦荟, 紫米, 芋泥,桃胶同埋红豆,六色芋圆 。芋圆好新鲜,有绿色,粉红色,黄色等等,食得出果蓉味道,好烟韧。再加上一个透明茶杯装住嘅椰皇鲜奶露淋系上面 ,配合埋火锅盘里面爽脆嘅水晶冻粉,芦荟,软软嘅红豆同芋圆,紫米等一齐食,暖暖地感觉到既滋润又有咬口。火锅盘嘅中间放咗干冰,就好似有阵阵嘅仙气飘嚟飘去一样,非常梦幻。 重量级冰极芋圆火窝系列, 7色芋圆及多款配料。红莓谷用3.6日本牛奶制成嘅绵绵冰, 有少少草莓同埋草莓脆脆脆喺绵绵冰旁边,底下系草莓味嘅布甸。性感鱿墨如果想食啲咸味嘅小食,我会推荐呢款,又有鱿鱼又有墨鱼, 香辣口味,加上椰菜。

我哋首先要咗个暖笠笠重量级火锅火锅嘅配料好丰富,有水晶冻粉,芦荟, 紫米, 芋泥,桃胶同埋红豆,六色芋圆 。芋圆好新鲜,有绿色,粉红色,黄色等等,

重量级冰极芋圆火窝系列, 7色芋圆及多款配料。

红莓谷

红梅谷