2017-01-20 1228 浏览
今次系第一次嚟烧烤堂,有非常意外惊喜,开头同老婆都系想叫一d普通嘅鸡牛猪串烧,但烧烤堂位靓女好专业友善咁介绍佢地必食之选,当中有以下烧野生多宝鱼- 本人本身唔好鱼,怕腥,但出奇地条鱼鱼皮烧得好脆,d鱼肉好滑,而且一d都唔腥,配合d泰式汁,绝配!泰式猪颈肉 - 外脆内软,d肉一d都唔鞋,出色。烧鸡心 - 爽口弹牙,鸡心上嘅烧汁野味。蜜糖鸡翼 - 鸡皮烧得香脆,唔㶶,但入面d肉又嫩滑,而且系熟,近骨位置d肉都无血出,火候arm arm 好。芝士蚝 & 粉丝元贝 - 海鲜大只又新鲜,物超所值,味道一流。除咗食物质素,烧烤堂环境一流,可选择室内同室外,适合食烟人士。服务质素亦是我要激赞嘅地方,位靓仔同靓女态度友善,耐心介绍食物,有礼貎,最后仲送咗串烧菠萝比我地食。以前都只有睇人食评,今次系我第一次写食评,主要系今次嘅惊喜想同其他人分享,信我,烧烤堂真系值得一试!

泰式猪颈肉 - 外脆内软,d肉一d都唔鞋,出色。

烧鸡心 - 爽口弹牙,鸡心上嘅烧汁野味。

烧多宝鱼
泰式猪颈肉