2019-01-12 1253 浏览
【Bagel 黎讲,暂时冇一间好食得过佢‼️】➖➖➖➖➖相信呢一间 大部份人去未去过💁🏻‍♂️ 佢位于太古城嘅一条街仔🐸 佢嘅付近全部都系回收厂 wiwu 第一次去嘅时候都不停怀疑自已有冇行错路🤣本身呀Wu系bagel 嘅fans🤤不过食黎食去都系PCC 嘅bagel加cream cheese (ks 都几好食) 不过食完呢间之后 呀wu 就再冇掂过pcc 🤔佢地叫做Yo bago 系专食bagel 嘅一间店 佢地有痴线咁多种bagel 喊甜都有🤤bagel 有7种味cream cheese 有成 17 种味👅而Wiwu 就偏爱甜甜地嘅 所以食左几次都系叫甜嘅cream cheese 佢地嘅cream cheese 系每一种都有调味 唔会好hea 咁求其加小小配料就当系另一种味‼️佢地嘅cream cheese 仲要好足料 厚到不得了 唔会食到最后就冇哂‼️➖➖➖➖➖偏私主观评价💁🏻‍♂💁🏻‍♀💁🏻‍♀️WI: 呢到嘅Bagel真系好好食💘 绝对好食过好丘bagel!!!!🤢 我最钟意bagel嘅口感😚平时系pacific coffee食就咁搽最普通嘅cream cheese都已经觉得好正 想
【Bagel 黎讲,暂时冇一间好食得过佢‼️】
偏私主观评价💁🏻‍♂💁🏻‍♀
💁🏻‍♀️WI: 呢到嘅Bagel真系好好食💘 绝对好食过好丘bagel!!!!🤢 我最钟意bagel嘅口感😚平时系pacific coffee食就咁搽最普通嘅cream cheese都已经觉得好正 想买个啲一盒盒嘅creamcheese反屋企😂 但系估到呢到嘅creamcheese bagel完全系另外一种层次❤️❤️❤️❤️呢间隐世小店真系唔试唔得🙊 即刻烘热嘅bagel 出面脆脆地 入面好烟靭 加一层劲厚嘅冰涷creamcheese 个种冰火交融嘅感觉真系好好食💘你地一定要试blueberry cream cheese 💕食过几次最钟意系佢🦄
➖➖➖
💁🏻‍♂️WU:呢一间系真心真心推介大家去食‼️系真心好食‼️保证唔系广告💕
听人讲佢地嘅smoke salmon 都好好食wiwu 都想试🤤
不过佢地啲味系会卖哂嘅!同佢地有啲早收 😭所以如果去食系睇清楚时间 💕
➖➖➖➖➖
poppy seed bagel w/oreo cream cheese ➡️ $ 24
➖➖➖➖➖
Yo Bago (鲗鱼涌)
鲗鱼涌滨海街80号地下
➖➖➖➖➖
#wuwifoodie #wiwu #hkig #hkfoodie #eating #foodpic #foodpics #eat #hungry #foodgasm #hot #foods