想黎食呢度既咖央多士好耐😍个日平日12:00几到 系门口排左一阵就有位 但我地后面keep住好长龙🙈店入面位置唔多 但坐得算舒服 而且装潢好简洁古典✨🌿咖央多士🍞 $38期待以久果然冇令我失望😍厚厚既咖央酱 好香浓既班兰同椰子味🤤完全唔甜腻👍🏻好滑好creamy 而且系凉凉地😚多士薄薄的 烘得脆脆咁😆我好中意佢酱仲厚过多士🥰满口都系班兰味! 我会为左呢个多士特登番去再食!!✨🍜娘惹浓厚叻沙🦐 $98好浓稠既laksa汤底😳好香椰子味 而且laksa黎讲都算辣😛好惹味 米线偏粗身 每条米线都好挂汤🤓入面有虾 鱼饼条 鸡肉丝 豆卜 仲有鸡蛋🥰呢个食到最后会有少少漏🙈🍜优质虾面🦐 $98个汤底好清 但好浓虾味😚油面+米粉呢个组合好有趣🤣食车仔面必叫油面😛猪油渣脆身 但有几粒可能炸过头有少少苦味🤧有虾同埋两旧半肥瘦既猪腩肉 但猪腩肉瘦个part肉质偏鞋口🙈
咖央多士
🌿咖央多士🍞 $38