2021-01-07 350 浏览
🐑Middle Eastern Lamb [$125]黎哩到紧系试吓市面唔系成日食到嘅菜式啦!底层铺满南瓜鹰嘴豆泥,上面嘅椰菜花有浓浓印度香料嘅味道,羊肩嘅肉亦都非常嫩(因为本人钟意羊骚味,所以觉得浓郁嘅香味同味道超正🤩!),以乳酪为酱汁、干莓及羽衣甘蓝为点缀,味道配搭细腻、丰富,充满中东风味,名副其实😌🍞French Toast [$94]哩间cafe嘅french toast非试不可😆面包非常软熟,蛋同埋牛奶嘅味道浓郁,上面嘅蜜糖同肉桂味令到左多士嘅甜味更加突出,上面仲有开心果碎,系入口即溶嘅多士上添加脆脆嘅口感,超正,果然系哩间cafe嘅必食之一🤙🏻☕️Turmeric latte & Matcha latte 姜黄味嘅latte比较系市面少见,所以就嗌黎试下,咁啱衬番碟中东风嘅羊肉。佢嘅姜黄味浓,但同时冇盖过咖啡嘅味道,唔会太甜,比例控制得好好;另外,抹茶latte嘅latte同常系市面上嘅都好似抹茶奶,但系由于抹茶嘅味道浓而不甜,抹茶味道特出,加上咖啡嘅味道果然不凡!😋
🐑Middle Eastern Lamb [$125]

🍞French Toast [$94]

☕️Turmeric latte & Matcha latte [R:$38@1]
Middle  Eastern  Lamb
French  Toast