餐厅: 翠園 (形點 I)
资讯:

餐厅: 翠園 (形點 I)
资讯:

2018-02-06 385 浏览
星期六上午同屋企人又黎左翠园 新开无几耐 上次11点几先黎 都几多人排队 今次10点几就唔需要点等我觉得overall质数都系好唔错 不过价钱都比较高少少 一分钱 一分货我最钟意食灌汤饺 有少少咸但我觉得好味 加啲醋就唔觉咸👍🏻 每次都食唔少另外推介佢既皮蛋瘦肉粥都好味 唔咸 不过就要11点前入座先有 (盅饭都系)煎酿三宝就油腻左少少我妈咪就最钟意佢个豆腐花 但要注意佢系一桶甘serve 唔系一碗 差啲都食唔晒 我觉得最少3-4人食先好叫 量力而为侍应非常忙 有时都唔太得闲会skip左 不过都理解既

煎酿三宝就油腻左少少

侍应非常忙 有时都唔太得闲会skip左 不过都理解既