2022-12-08
见到好多人介绍,环境好得意, 即刻约朋友去探店。一入面门就见到呢个咁有特色的打卡浴缸。当然要不遗余力影影影。 如果可以系度进餐就正啦 另一边既进餐区其实都相呼应, 浴室墙加花洒头, 感觉好趣致。 再入d仲有另一个风格不同的进餐区, 成排烧酒墙,又系一个打卡位。 估唔到呢d 主题cafe竟然有餐, 仲几抵食韩式猪肉包菜套餐 $458套餐包括一个韩式猪肉包菜, 炸鸡 2杯饮品同一个甜品。 韩式猪肉薄片加上大量配菜同特式韩国辣酱, 非常美味 猪肉虽然半肥瘦 但因为薄片,又加上配料,一d都唔腻, 2个女仔全KO哂套餐既炸鸡有多种口味可以拣添雪花芝士炸鸡(半份)炸鸡外脆内滑, 雪花芝士带有少少咸香, 好惹味饮品好igable, 好梦幻既蓝蓝柑橘蜜桃梳打特饮, 好清甜,不过枝饮管改短d 好d 雪岳山 ,真系好似雪山,靓到唔舍得饮除左套餐外,叫多左个小食 炸甜薯拉丝芝士条,炸得香口唔油,甜甜地呢个柚子萝卜, 超级大爱估唔到萝卜加左柚子酱系咁好味,甜甜地, 不但去左萝卜既辛辣味 令到萝卜本身既甜味升级咁大碗只系20蚊,一定要点呀,会一试爱上跟餐有一个甜品,点左士多啤梨牛乳忌廉虽然望落好邪恶,但其实唔太
估唔到呢d 主题cafe竟然有餐, 仲几抵食
韩式猪肉包菜套餐 $458
套餐包括一个韩式猪肉包菜, 炸鸡 2杯饮品同一个甜品。
套餐既炸鸡有多种口味可以拣添
雪花芝士炸鸡(半份)
炸鸡外脆内滑, 雪花芝士带有少少咸香, 好惹味
饮品好igable, 好梦幻既蓝
蓝柑橘蜜桃梳打特饮, 好清甜,不过枝饮管改短d 好d
雪岳山 ,真系好似雪山,靓到唔舍得饮
除左套餐外,叫多左个小食
炸甜薯拉丝芝士条,炸得香口唔油,甜甜地
呢个柚子萝卜, 超级大爱
咁大碗只系20蚊,一定要点呀,会一试爱上
跟餐有一个甜品,点左
士多啤梨牛乳忌廉
虽然望落好邪恶,但其实唔太甜, 忌廉配埋个窝夫饼底食, 完全唔腻。
另外order 一个提拉米苏
外型好精致,好高级,仲几大份, 只系58蚊
甜度适中, 食到有少少酒香味, 值得再encore
虽然系主题打卡cafe, 但食物质素超意外的好
90分钟用餐时间,但食物上枱都好快, 一阵就上哂啦。