2020-02-12
呢间海景餐厅食正维海个view。餐厅有indoor 同 outdoor,indoor 既setting 都几靓,outdoor个靓景更加唔洗讲。两个人order 左海鲜意大利饭同辣肉肠pizza。海鲜意大利饭,好juicy 而且做到al dente 既效果,好岩我口味。pizza 个皮好薄,味道几好。原本以为两个人会食唔哂,还好个饭portion 唔算大,个pizza 个皮亦好薄,唔好太滞,仲有空间食甜品,所以就叫左个士多啤梨千层酥,呢个真系值得一试,个酥皮系超级脆,个吉士都做得好好果,如果可以再多d士多啤梨🍓果肉就满分啦。食完仲可以系出面食下海景🌃饮下红酒🍷消化下。服务方面,Samuel 经理都好好人,除左好识讲嘢外,仲比我地试左一款好有茶果味既酒,好可惜我已经唔记得左个名😅