2021-09-12
自从冇做会员之后就好少再帮衬ruby tuesday呢间餐厅,由于我朋友系会员所以早几日约咗朋友一齐去屯门食,约咗六点半钟,侍应都好好招呼我哋,叫咗几款小食,牛扒,西兰花鸡肉长通粉.甜品我哋选择咗招牌Talkcake.黑松露芝士薯条好好食,份量不算太多🍟我朋友说上次点餐的份量多好多我哋谂,可能系星期五厨房比较忙所以份量细咗,其中有一款小食系好似系黄金虾,食咗一只点知(极度咸)即时同餐厅反映咗,好快女侍应走嚟同我哋讲黄金虾嘅调味系用咸蛋黄所以系会咸少少,已经同厨房师傅反映过ok完全明白哂😅之后我哋即点餐饮可乐及一杯冻柠茶.但系餐饮等咗好耐都未出,我哋已经同待应反映,她好快地帮忙追上,如果唔系我一定咸死🤣特别赞扬女侍应服务态度态度超好👍🏻压轴出场Talkcake 发觉咁多年嚟都冇变过依然都系咁好食🥰不过老实讲如果正价的话一定唔会嚟食,食物质素都唔差,唯独是个黄金虾失咗手🤣希望下次嚟食唔会再有咁嘅事情发生啦🥲温馨提示大家做咗会员一定要check单😏省却一些不必要嘅麻烦😏
希望下次嚟食唔会再有咁嘅事情发生啦🥲