听我个月光族朋友讲,有一间月光族急救吃到饱餐,虽然我就唔系月光族,但系急救吃到饱好需要啊,尤其是我呢啲长期饿底🤣原来系安平烧肉,呢度提供好多唔同选择俾我哋,而且都系任饮任食,有分22款选择嘅S 1套餐,同埋有27款选择嘅S 2套餐,除咗有烧肉提供选择,其实熟食、小食,生果,蔬菜,饮品,都有好多唔同选择我自己就钟意佢提供既嫩肩版牛肉,牛肉幼嫩,又够薄身,好容易烧,烧完之后仍然锁住肉汁,我会配生菜一齐食,可以加蒜片和黑椒作调味,生菜入口仍然爽脆,脆到 入口sharp sharp声,仲有好Juice嘅肉汁一齐食,感觉又清新健康,啱晒钟意食原形食物嘅我饮品我就试咗荔枝红茶,荔枝红茶系无糖,大部份人都知道我戒糖戒甜,因为高糖系导致早衰嘅其中一个原因,所以呢个荔枝红茶无糖,有荔枝香味,但系又唔甜,我超钟意❤️青瓜麻酱拌手工面,面条烟烟韧韧,趁热捞埋落去啲青瓜麻酱度,好有口感呢一餐真系食到好丰富好饱,以后无论月头定月尾,都唔使月光光心慌慌,嚟安平烧肉食到

2025-01-16
午餐