2020-09-21 290 浏览
疫情嘅关系导致少食咗薄饼,所以好耐冇食因为限聚令嘅关系,所以啲枱都分隔得有啲距离,坐得非常之舒适。鸡肉沙律佢嘅鸡肉同其他嘅菜式唔系太夹,用咗乳酪汁配合桃同提子干,反而呢三样嘢就会比较夹啲,但系啲鸡肉都总系格格不入所以一般般啦。点可以唔试吓呢只面包呢,我觉得呢个意色焗肉丸算系呢度嘅招牌菜,茄酱系真材实料,真系有好多蕃茄蓉压碎整醒,表头审上厚厚嘅芝士同香草,你食得出啲肉丸系新鲜肉去整,所以攞啲面包去点将系非常之好味㗎 !成日嚟呢度我都系食北京填鸭pizza,今次转下新意思,呢款pizza有火腿芝士蘑菇同埋橄榄呢几样野整成,我自己都系觉得北京填鸭酱会好食啲,始终𠮶只将会比较特别,呢一款就清新少少啦。
疫情嘅关系导致少食咗薄饼,所以好耐冇食
鸡肉沙律🥗

意式焗肉丸