2023-04-13 44 浏览
留意咗好耐依间四宝食堂㗎喇,佢嘅Tiffany blue装潢真系劲吸晴,以为佢用装潢吸引人嘅贵价茶记,帮衬完先知佢系睇得又食得~Menu好多选择,中式又有西式又有,样样都好吸引咁,男友好快就拣好要招牌瑞士汁炒牛河,因为佢话唔系好多地方有得拣,碟炒河上堂未食就知一定好好味,不论河粉定牛肉都被满满嘅瑞士汁包裹著,超浓郁! 佢话系佢食过瑞士汁炒牛河头3甲𠻹啵!之后我就嗌咗黑酱油胡椒粉丝大虾煲,铁锅上个煲keep住热辣辣,加咗黑酱油都唔会令到啲粉丝好湿,条条分明好干身,好爽口,加埋d胡椒超惹味,果日咁啱天气凉凉哋食,一流!啲虾有3大只,真系大虾嚟冇呃人,仲系爽身嘅!另外嗌咗个椒盐豆腐金砖share食,果种外脆内嫰滑真系拍得住酒楼嘅水准,食到停唔到口!赞!