9前几日同一班同事去食饭大家都唔想再食韩烧所以就转埸食返餐 日式烧肉出左粮 一定要对自己好D先得!!其实我地叫既野唔太多 因为我地仲谂住夜晚去饮返几杯!!盐葱牛舌 (HKD89)呢个牛舌真系想ENCORE再ENCORE🤘🏻😎原谅我见识少通常见到既牛舌都会有一定既厚度 咁薄既牛舌都系第一次见 就咁睇真系唔觉得佢系牛舌! 餐厅建议葱再加柠檬汁一齐食 令牛舌既味道更加突出。一片既牛舌虽然好薄 但食落去的的确确牛味好香浓!椒盐霜降松板猪 (HKD79)呢个又系好正可能我唔识野啦HAHAA 我一开始以为只系普通既猪颈肉但原来系椒盐霜降松板猪!!食落去 猪肉汁真系超多! 好入味 呢个系我第2个DISH想ENCORE的另外 我不再讲食 要讲既系服务呢到既SERVICE 超好唔似平时D韩烧 又迫又忙 唔好讲话有服务而呢一到 只可以讲 日式野 系唔同D既首先佢地会有专人帮你烧 所以基本上 只要吃同点汁就可以了有专人帮你烧 仲有一个好处 就系你唔洗惊 几时会过生同过熟!佢仲会教埋你 呢款肉岩点咩汁!  边D开胃D 边D惹味D!!总括系 会ENCORE A_A!

总括系 会ENCORE A_A!