2019-08-17
前几日响长沙湾MCL睇完戏,见呢间出名打卡既Cafe原来系附近,即刻捉埋男朋友陪我黎打卡。男朋友点左一份All Day Breakfast,而我就拣左香蒜烟肉炒意粉。可能男朋友比较大食,佢食完呢份All Day Breakfast竟然话得6成饱,可能呢间餐厅真系只适合女孩子去!味道方面,佢觉得牛角包睇落唔太新鲜,绝对唔系热辣辣焗出黎果种,呢个真系有待改善!而我叫既意粉,以$6x既价钱黎讲中上,味道几好,意粉好香蒜油味但又唔会太油,意粉煮得弹牙,唔会太过淋身之后就到影相一流既柴犬抹茶Latte所谓嘅柴犬其实就系用棉花糖黎整成,当你将𠮶旧柴犬放落Latte上面,佢都唔会即刻溶!而且侍应主动就将柴犬公仔比食客用嚟影相,睇得出佢地好有心思❤️唯一要挑剔嘅系,店舖里面嘅公仔都比较污糟,好似好耐都冇洗过咁,讲真我就唔系好敢揽,希望店主可以正视呢个问题
柴犬抹茶Latte