2022-09-05 35 浏览
今日去尖沙咀人和月.食放题火锅, 适逢餐厅一周年, 餐厅就送咗个月球纪念灯饰俾我, 都几得意呀几个套餐里面, 我就拣咗C餐, 有M4和牛, 再加海鲜大满贯, 先食个头盘, 有几样野择, 我就选咗酸菜鱼, 一嚟到, 热辣辣嘅酸菜鱼, 香喷喷, 肉质够滑嘅酸菜鱼, 又香又辣, 非常滋味另外再选一个椰子青柠汤底, 都几特别, 清甜嘅椰子味, 再加酸味味嘅青柠, 非常之开胃海鲜盘方面, 有日本扇贝, 鲜海虾, 鲍鱼, 同青口再加上海虾等等, 海鲜非常之新鲜,鲍鱼入口弹牙, 鲜虾仲系扎扎跳添, 另外再加上大大粒嘅帆立贝入, 口爽弹, 佢个M4和牛, 非常之香甜, 唔需要点酱汁食, 已经好滋味, 另外仲有封门楼, 牛小排等等, 各有特色甜品再食过香甜嘅豆腐花, 真系满足

另外再加上大大粒嘅帆立贝入, 口爽弹,

甜品再食过香甜嘅豆腐花, 真系满足