2023-02-28 198 浏览
𝟙𝟟.𝟘𝟙.𝟚𝟘𝟚𝟚💮南岛甜品 (南丫岛)南丫岛榕树湾大街31号A号🔎#hkfoodieat_南丫岛 💸人均消费: $100内📚评分: 4.7/5🈚️加一服务费餐厅分类🔖 #hkfoodieat_cafe☕️#hkfoodieat甜品🍧听闻南丫岛都有手作甜品店就慕名去试吓🧚🏻‍♂️行咗几次大街见到个名但又揾唔到间舖😂仲差啲入咗人哋屋企🙈原来佢喺系大街𠮶牌𠮶条巷入去嘅左手边🙌🏻店舖座位唔多但俾人嘅感觉好舒适好干净🌷感觉系间几有心嘅甜品小店🤍𐂂 朱古力Oreo曲奇蛋糕卷 ($40)平时真系唔系特别好呢款嘅蛋糕卷🫢因为以往食开𠮶啲个蛋糕都偏干😶‍🌫️但呢个蛋糕卷个湿润度做得啱啱好❤️令到食落系非常之舒服唔会有𠮶种干涩嘅感觉😻另外上面有啲Oreo脆脆增加咗口感之余仲令到个蛋糕更加美观💗佢上面仲淋咗朱古力酱同埋中埋有甜度调得啱啱好嘅夹心朱古力cream 🍫朱古力爱好者应该食完会觉得好满足👻就算我呢个完全唔食朱古力嘅人都觉得好好食🥰店舖每日都有限量而且唔同种类嘅自家制甜品🍰当日想试嘅焦糖伯爵茶蛋糕卷好不幸地已经售罄🥲所以退而求其次拣咗另一个口味嘅蛋糕卷🎃至于个tiramisu其实我都好想试的但奈何𠮶日我哋两
𝟙𝟟.𝟘𝟙.𝟚𝟘𝟚𝟚
💮南岛甜品 (南丫岛)
南丫岛榕树湾大街31号A号
🔎#hkfoodieat_南丫岛

💸人均消费: $100内
📚评分: 4.7/5
🈚️加一服务费

朱古力Oreo曲奇蛋糕卷

𐂂 朱古力Oreo曲奇蛋糕卷 ($40)

店舖每日都有限量而且唔同种类嘅自家制甜品🍰当日想试嘅焦糖伯爵茶蛋糕卷好不幸地已经售罄🥲所以退而求其次拣咗另一个口味嘅蛋糕卷🎃至于个tiramisu其实我都好想试的但奈何𠮶日我哋两个都真系太饱😿惟有下次再去先再试吓了🥺