2023-05-27
朋友食过呢间几好食介绍左我去试下呢个fusion泰菜, 一去到睇menu觉得佢地改名都几有心思🤣d名都改得几得意💚姜泰公钓鱼饼 - 呢个鱼饼都几浓味, 够干身香口, 不过我食到一条鱼骨仔, 可以话系真材实料又可以话佢拆骨拆得唔小心😂🤣💛虾兵蟹将 - 呢个炒饭系menu到写左系用蟹肉同虾油炒, 食落真系有阵阵虾油味! 😀 蟹肉系食得出ge, 不过就可能碎左d所以食落一丝丝咁. 个炒饭系干身个只, 都唔错几好味既, 同鱼饼一齐食, 个饭就感觉淡味d.💚泰黄油啦…阿鸡 - 佢系有2只鸡髀配左法边豆同焗薯. 鸡髀焗到同皮好脆! 鸡肉都算滑. 都系唔算浓味, 但我自己几中意食呢类烤鸡就觉得几好食. 个焗薯我觉得整得好好味, 外脆内软! 豆就普通正常🤣 menu话配左个泰式辣汁但其实食落就唔系好觉既🤔 系有少少蒜蓉味咁洛神花茶 - 我就嗌左呢个, 朋友嗌左青柠梳打. 洛神花茶酸酸地, 唔会好甜, 都几解腻. 💰人均消费:300-350个人觉得佢定价较高份量唔算多, 但食得出系有心机同埋好味既. 服务都好好, 店主2人都系笑容满面! 环境都几有特色, 系行怀旧风, 仲一直播住歌
💰人均消费:300-350