2017-11-28 440 浏览
系呢头住咁耐竟然冇发现有呢间餐厅,可能平时好少行内街,今晚系系附近工作的朋友相约一起黎食,听讲呢间餐厅好得意,晚餐同午餐的menu一模一样,同样价钱食两种气氛因为朋友说平时黎食lunch时间会比较赶,因为餐厅几乎日日爆场系夜晚食饭时间比较松动d因为早到,所以系佢门口影左相 门口把超级大遮几得意 遮内仲吊住一盏马灯 夜晚感觉餐厅好浪漫 灯光比较昏暗 应该好适合情侣约会我地一行五人聚会 一坐低就会送上自家制面包点义大利黑醋同橄榄油 好少系出面食到咁ge面包 多数都系牛油面包 几有心思 我喜欢!重点系面包可免费添加 一食完侍应就过来问你要唔要加面包即使食唔到好多面包 都觉得好有亲切感!真系好少餐厅会做到咁讲到主菜部分啦我就order 左呢个厚切猪扒 本身系铁板 但侍应都会提醒话可以用碟上 我不想整到成身味当然选择碟上 但呢一份餐真系等好耐 差不多20分钟到 我一度以为系漏单 但一上台见到咁厚真系o咀 重点系好味又唔鞋 赞其他朋友都分别叫左佢地个三文鱼同鸡扒 都觉得十分抵食同好味呢间餐厅我会一来再来!好味又大块,重点系唔贵!!!气氛又好
系夜晚食饭时间比较松动d

夜晚感觉餐厅好浪漫 灯光比较昏暗 应该好适合情侣约会

即使食唔到好多面包 都觉得好有亲切感!真系好少餐厅会做到咁

讲到主菜部分啦
其他朋友都分别叫左佢地个三文鱼同鸡扒 都觉得十分抵食同好味
呢间餐厅我会一来再来!好味又大块,重点系唔贵!!!气氛又好
2017-11-20