2022-10-05 137 浏览
估唔到叫外卖都可以叫得咁有意义!Pizza express呢个月同「癌症基金会粉红革命」合作,一起响应国际乳癌关注月。❤️ 每售出蔬菜芝士薄饼或 焗面包球配士多啤梨忌廉沾酱,PizzaExpress 将会捐出港币$8予「癌症基金会」粉红革命并支持乳癌支援服务,可以一边食一边做善事,真的太好了!蔬菜芝士薄饼没有想过全素的Pizza也这么好吃😋!薄饼上有烤茄子、烤南瓜、杂锦蘑菇、橄榄、 烤灯笼椒、新鲜罗勒,唔同嘅蔬菜亦为Pizza带嚟唔同嘅口感!焗面包球配士多啤梨忌廉沾酱以新鲜香脆嘅面包球配搭士多啤梨忌廉芝士酱,味道唔单止清新轻盈,而且士多啤梨味好突出。 意式牛肝菌蝴蝶粉呢个素蝴蝶粉好好味,蝴蝶粉Q弹,牛肝菌肉质厚实,还带有一股独特的菌香,偏甘甜,令整碟蝴蝶粉非常好吃!整体而言,呢餐外卖令我非常满意!👍🏻👍🏻👍🏻

蔬菜芝士薄饼

焗面包球配士多啤梨忌廉沾酱

意式牛肝菌蝴蝶粉

整体而言,呢餐外卖令我非常满意!👍🏻👍🏻👍🏻
  • 蔬菜芝士薄饼