2004-07-29
最近同朋友黎开青衣城, 一出MTR行无耐就见到呢间西餐厅, 于是走入去试装修有d地中海feel, 应该系食地中海菜. Dinner Set都有d选择, 不过就无头盘跟, 要另外叫, 心谂实唔抵食. 点知见到佢d头盘几廿蚊, 有d仲十几蚊tim!! 同个friend 都想试, 谂住唔好食都无所谓啦. 叫个煎鹅肝同青口, 味道唔错, 唔系因为平就唔好食, 钟意个煎鹅肝有d车厘子汁淋面, 甜甜地, 几夏天食. 不过d头盘只系跟set叫先至平. 另外, 朋友叫个烧猪仔肋骨, 一大排都几正. 至于我个炉鱼同虾就一般般啦....其实间餐厅都有d Feel, 有点Candle, 但个商场入面搞d咁gei地中海风情就怪怪鸡咁.Service就无suprise, 不过不失啦.
Service就无suprise, 不过不失啦.