2018-12-17 1399 浏览
尖沙咀行来好远,心谂咁偏僻条街又无乜人都咁多人话呢间好食,唔通真系好好食?来到餐厅竟然入面唔少人,好彩一早睇OpenRice餐牌拣定食乜。朋友食羊肉饺biang biang面,我要金沙骨biang biang面微辣,肉夹馍,土豆馍,好特别好宽面一条过,有少少汁捞biang biang面,羊肉饺普通,入面有好细粒羊肉粒,金沙骨好热肉质好嫩味道好特别,酸酸甜甜好特别,微辣食到底就好辣但都好食肉夹馍饼质好硬好似饼干咁,肉好多有厚度,味道似卤肉但较干身,值得一试,因为差少少先够饱,所以后加土豆馍(但忘记影相),入面系薯仔丝,几特别。整体都几好后来先知呢间2015米之莲推介,但若果有热水/茶供应更好,因为只有$5冰冻支装细支蒸馏水供应。
,微辣食到底就好辣但都好食
羊肉饺biang  biang面
金沙骨biang  biang  面