餐厅: 麵賜園
资讯:

2024-04-11 402 浏览
🎈 建议场合:#即兴食饭👤 建议人数:4人(最多可容纳10人台)💸 人均消费:<$50【1个人食咗啲咩?】- 香茅猪扒捞檬 ($45)⭐⭐「有机会会想投诉佢」食咗个香茅猪扒捞檬,真系有啲失望。首先,我要讲下佢嘅外观,望落已经唔太吸引。点解标榜系香茅猪扒捞檬,但个猪扒一啖都冇香茅嘅味道?香茅应该系个菜式名嘅一部分,不过好可惜,味道一点都冇香茅香气。个猪扒本身亦都有点干,冇咩咬感,令我感到失望。可能系因为烹调时间长啲,所以猪扒失咗部分嫩度。至于檬粉,佢哋痴埋一齐,好难分开,亦都唔够弹牙,有啲过于软烂。食落去冇啥特别嘅风味,令我觉得味道有啲单调。唯一值得称赞嘅系服务质素。餐厅嘅服务员非常有礼貌,热情招呼客人,确保我哋嘅需求都得到满足。嘅确,好嘅服务可以提升整体用餐体验,不过呢个食评主要系集中系食物本身。总括而言,香茅猪扒捞檬唔系我会再次点选嘅菜式。虽然服务质素好,但食物嘅质素同味道真系有待改进。又或者咁讲,尼个价钱,唔好期望太多。📍 *面赐园*旺角通菜街36号地舖 (港铁旺角站E2出口 约4分钟路程)
🎈 建议场合:#即兴食饭
👤 建议人数:4人(最多可容纳10人台)
💸 人均消费:<$50

【1个人食咗啲咩?】

- 香茅猪扒捞檬 ($45)

⭐⭐「有机会会想投诉佢」

📍 *面赐园*
旺角通菜街36号地舖 (港铁旺角站E2出口 约4分钟路程)