2023-11-23 502 浏览
川沪菜的望月轩餐厅刚进驻新开幕既澳门广场,位置就在信德中心澳门码头侧边,可眺望180°维港景色。大厨擅长炮制两种风味各异的佳肴,而且坚持用正宗食材与手法制作✨ 💫奇味小酥肉 我好喜欢呢个小酥肉,酥香粉薄,点小小辣椒面好好食😋 💫天麻汽锅鸡非常足料,饮完全身暖笠笠 💫香辣宁夏羊小排 离远都闻到劲香孜然味,份量亦非常惊人,羊小排每条都又厚又大,仲好入味,连配菜薯仔🥔、花菜都好好食😋,值得大推💯💫宫保虾球~虾球弹牙爽口,💫麻婆豆腐~会有小炉座暖,小小微辣好𩠌饭 👍🏻 💫桂花酒酿丸子最爱饭后甜品之一,桂花清甜好香,不过酒酿可以再多D就好喇🤣 特色自酿酒有4款✨自家手工酿造天山玛咖养身酒✨自家手工酿造有机柠檬养颜酒✨自家手工酿造野生松茸酒✨白家手工酿造梅子酒我叫咗一壶野生松茸酒$108酒香·纯·浓·烈,我见到

💫奇味小酥肉
我好喜欢呢个小酥肉,酥香粉薄,点小小辣椒面好好食😋
💫天麻汽锅鸡
非常足料,饮完全身暖笠笠
💫香辣宁夏羊小排
💫宫保虾球~虾球弹牙爽口,
💫麻婆豆腐~会有小炉座暖,小小微辣好𩠌饭 👍🏻
💫桂花酒酿丸子
✨自家手工酿造天山玛咖养身酒
✨自家手工酿造有机柠檬养颜酒
✨自家手工酿造野生松茸酒
✨白家手工酿造梅子酒

我叫咗一壶野生松茸酒$108
酒香·纯·浓·烈,我见到佢功效亦都唔错,可以抗癌、防癌、降低胆固醇、预防动脉硬化和糖尿病及养颜
另外都试咗天山玛咖养身酒,微微甜好天然,店员话呢款比较适合男士饮用🤭你明啦😁
  • 奇味小酥肉
  • 天麻汽锅鸡