2023-07-04 51 浏览
放工嚟到坚尼地附近食石烧吉列牛,虽然唔大但装修好有心思,墙上贴左好左日本风嘅poster,劲有气氛!而且餐厅有提供围裙,都几贴心😙✨A4黑毛和牛吉列牛 - 油脂分布平均,而且石烧完之后唔会觉太油腻,反而食到吉列边嘅香脆,同和牛嘅牛香🤤✨牛舌二食 - 有厚切牛舌芯同牛舌薄切,一次过食到两种口感🤩牛舌芯好爽口,送饭食好夹😂而薄切比较易入口,两款都各有特色👍✨牛蒡烧肉汁紫菜拌饭 - 其中一个餐升级左做呢个牛蒡饭,甜甜地而珍珠米几软糯,加上有牛蒡丝同萝卜丝增添口感,食下食下我就ko左成碗饭🙈✨吉列竹䇲鱼 - 原来即系池鱼,上枱热辣辣,食到鱼味几鲜,亦做到外炸内软嘅感觉😋✨富士山特饮 - 肉眼望同影相都一样咁靓,味道系忌廉梳打,但跟餐半价就叫到,都几抵!✨青森苹果汁 - 苹果汁几清甜,饮到系真材实料苹果味🍎

牛蒡烧肉汁紫菜拌饭

吉列竹䇲鱼

富士山特饮

✨青森苹果汁 - 苹果汁几清甜,饮到系真材实料苹果味🍎
青森苹果汁

牛蒡烧肉汁紫菜拌饭