2024-03-30 306 浏览
呢间店我第一次帮衬,呢间店叫( Yo 爷食堂 ) 起美居中心则门位置,自己唔系果度居民所以好少入去。呢两晚都夜食饭,周围行下,见到美居中心暗暗既中庭有一间小店,见到有鸡蛋仔,格仔饼,手抓饼,有丁面餐,仲有饭,都系港式风味。一次过点左餐肠蛋丁面,连一杯奶茶,仲有格仔饼同手抓饼,其实系会好饱,但唔知点解想试一试同埋呢两日见到咁多香港人离港想支持下本地小店。老板娘劲好礼貌,会提我锡兰奶茶系会淡啲,惊我唔岩饮。返到屋企,先睇格仔饼同手抓饼,热辣辣,大大件,即叫即做,冇偷工减料既。令我觉得要出po推荐系个面,一向觉得食店有冇心做,最基本既野就睇得出,今时今日食餐肠面,会煎香午餐肉同条肠真系唔多,茶餐厅都未必会。价钱唔系加埋仲平过去附近间来多客食个餐,诚意推荐。

呢间店我第一次帮衬,呢间店叫( Yo 爷食堂 )
老板娘劲好礼貌,会提我锡兰奶茶系会淡啲,惊我唔岩饮。
外卖自取