2024-09-06
1986 浏览
官塘人过北角揾野食,听落好似好远, 其实仲近过去铜锣湾 最重要系呢间火锅CP值高, 过一过海都值得餐厅位于北角汇内,楼底够高,抽风好唔会成间都系烟食放题不免要走动下,呢度枱同枱之前距离都好阔, 唔使左闪右避四周都系大玻璃,视野广落, 我6点去到,仲望到海添今日我试左最新嘅纸火锅,成人 368, 小童188用一个好有特色嘅藤兜,放上纸同汤就成左一个火锅, ,好得意纸火锅餐仲会送埋呢套好靓又健康嘅菌菇套餐D菇菌全部都好新鲜, 索埋d 汤底,超正放题,当然要放开黎食呢度叫「牛牛」,真系好多不同牛肉提供而且仲有日本产A5和牛, 澳洲M8和牛,澳洲安格斯牛,巴西牛舌等等 .... 听个名都知好野 款款肉都质素高, 油脂分布均匀,卖相极之高级我最爱M8澳洲和牛前胸肉 ,入口即溶,又唔会好油。羊肉都好值得推介,超重羊味,爱羊者必点。就连豚肉都用上西班牙伊比利亚豚肉~三百几蚊食到呢个质素嘅肉,CP值真系好高 除左点餐,外面的配料放题质素都好好干净整齐,d菜仲有冰雪住,超新鲜仲有葡挞同蒲烧鳗鱼任食, 好少见放题有呢D食物提供呀,好开心~钟意饮番2杯嘅朋友,呢度仲有红酒, 清酒任饮添~ 除左我嘅限定纸火锅
最重要系呢间火锅CP值高, 过一过海都值得
餐厅位于北角汇内,楼底够高,抽风好
唔会成间都系烟 食 放题不免要走动下,呢度枱同枱之前距离都好阔, 唔使左闪右避
四周都系大玻璃,视野广落, 我6点去到,仲望到海添 今日我试左最新嘅纸 火锅,成人 368, 小童188
用一个好有特色嘅藤兜,放上纸同汤就成左一个火锅, ,好得意
纸 火锅餐仲会送埋呢套好靓又健康嘅菌菇套餐
D菇菌全部都好新鲜, 索埋d 汤底,超正 放题,当然要放开黎食
呢度叫「牛牛」,真系好多不同牛肉提供
款款肉都质素高, 油脂分布均匀,卖相极之高级
我最爱M8澳洲和牛前胸肉 ,入口即溶,又唔会好油。
羊肉都好值得推介,超重羊味,爱羊者必点。
就连豚肉都用上西班牙伊比利亚豚肉~
三百几蚊食到呢个质素嘅肉,CP值真系好高 除左点餐,外面的配料 放题质素都好好
干净整齐,d菜仲有冰雪住,超新鲜 仲有葡挞同蒲烧鳗鱼任食, 好少见 放题有呢D食物提供呀,好开心~
钟意饮番2杯嘅朋友,呢度仲有红酒, 清酒任饮添~
除左我嘅限定纸火锅放题,呢度仲有LV 1 - LV 5 不同放题可以拣
价钱都好超值~
仲有MOVENPICK 雪糕任食架~