今日11/4约埋3个bro 一齐聚下 黎到佐贺山田 新开无耐 谂住试下 点知有惊喜㖞 👍首先门口带位哥哥仔 有礼 能够详尽解释四种放题既分别我地拣左个美国和牛放题100分钟试下,入到座哥哥仔会讲 出面饮品 甜品 前菜 随便拎 。值得一赞 👍 等顾客清晰知道 套餐包左啲咩👍👍坐到落台 见有两个电炉 吾错吾错 可以烧到多啲既野坐低一阵 就有个肉盘送黎 原来系套餐送一盘,入面啲肉都系啲比较靓既肉 食落去口感吾错 再黎 几个bro 聚会 紧系饮番两杯啦 呢到卖既啤酒系 新得利 生啤 外面好小放题餐厅有 $58蚊位任饮 抵到烂 餐厅用QR code自助落单 劲方便👍👍 ,但去到中途吾知点解扫吾到code 落单 ,咁岩一名著住西装褛 带眼镜 头发曲曲地既 经理 听到我地讲野 。立刻询问我地情况并马上帮我地解决 重同我地不断讲吾好意思 ,话补返时间比我地 同即刻人手帮我地落单同即刻呈上食物 。呢啲服务真系一流 处事手法够弹性 ,超有礼貌 态度有善。 值得一赞👍👍去到尾声食饱饮醉 紧系整个甜品叹下先啦呢到有蛋糕 泡芙 雪糕有两种 杯装同明治雪条眼见种类都好多 。吾似其他放题咁 得雪糕机 重要劲污糟😩

坐到落台 见有两个电炉 吾错吾错 可以烧到多啲既野

去到尾声食饱饮醉 紧系整个甜品叹下先啦
呢到有蛋糕 泡芙 雪糕有两种 杯装同明治雪条
眼见种类都好多 。吾似其他放题咁 得雪糕机 重要劲污糟😩 ,咁我见到系独立包装紧系食多几款试下啦

整体用餐体验良好 ,服务招呼做足 食物质素吾错 款式多,连啲bro都话会再回头帮衬多几次

希望餐厅保持到水准👍

2023-04-11