2019-10-21
我自己都系玩音乐,好开心知道有呢一间又可以食嘢又可以夹band 玩live Music嘅地方,而且地点仲要系咁方便,非常支持呢间小店嘅概念!Menu主要系食西餐,都有十几款选择,有扒类,意粉,汉堡,仲有特色野饮,角落有队live Band自成一角,黎relax呀,真系几有味道。我睇睇价钱,哗,非常抵食,性价比超高,我最后叫左个蜜汁猪仔骨,一啲都唔贵,而且仲系即叫即整,上菜嘅时候热辣辣,香喷喷,兼且有两大旧,我就慢慢品尝。肉质都好滑,一条条肋骨可以轻松拉开,蜜汁都好match呢个款式,以呢个价钱非常满意!我叫咗一杯特饮,开心果忌廉,平时喺街都唔多见呢个选择,一于试吓,唔太甜,忌廉沟上开心果味好夹,有少少碎花心喺上面,好creamy下,好饮!铺头有好多特别布置,设计左海报介绍黎咁嘅音乐表演,睇得出真系好有心搞音乐,每逢星期六晚上都有演出,俾个赞!