2024-08-18
穷撚买咖啡~喺又热, 就嚟溶咗嘅状态,经过呢一间,同朋友就畀佢个门口吸引咗入去, 咁啱我哋去嘅时间唔太多人, 安排到2楼, 有个大大嘅打卡位超正😍超开心, 好彩咁啱坐到个靓位, 过左阵,就好多人,一阵就已经爆满了💕值得一赞,虽然我地系2楼,留意到同睇到店员好好,佢不停都上下黎,睇下呢层啲客人有冇需要👍🏼👍🏼慢煮牛面颊港式煎肠粉~黎到wow 估唔到份量好够,呢个真系好好味,好有惊喜🤩 牛面颊劲嫩滑,肉质一啲都唔老, 煎过嘅肠粉好香口, 有沙嗲汁同花生味, 好惹味😚脏脏牛角包窝夫~满满嘅朱古力粉,配上雪糕, 窝夫食落好烟韧👍🏼火焰松露荷兰汁脆炸薯条~薯条份量好多,炸得好脆口, 配埋啲酱汁超正😻香煎比目鱼鲜茄奶油意大利饭~比目鱼肉紧好嫩滑, 配埋鲜茄意大利饭,口感同味道都很夹唔少得既Flat WhiteOsmanthus latte 拉花同味道都没有令人失望👍🏼餐厅仲有推出Tea set 同埋夜晚有2人dinner set 性价比高又抵食好啱拍拖约会,同朋友仔黎大家记得book位吖😋
慢煮牛面颊港式煎肠粉~
脏脏牛角包窝夫~
满满嘅朱古力粉,配上雪糕, 窝夫食落好烟韧👍🏼
火焰松露荷兰汁脆炸薯条~
薯条份量好多,炸得好脆口, 配埋啲酱汁超正😻
香煎比目鱼鲜茄奶油意大利饭~
比目鱼肉紧好嫩滑, 配埋鲜茄意大利饭,口感同味道都很夹
唔少得既
Flat White
Osmanthus latte
拉花同味道都没有令人失望👍🏼
性价比高又抵食
好啱拍拖约会,同朋友仔黎
大家记得book位吖😋