2021-09-29 162 浏览
好耐冇食上海菜, 今日突然好想食就约咗朋友去太子呢间夏面馆,我哋点咗小食拼盘, 小笼包, 仲有椒盐小黄鱼, 好在我哋比较保守唔叫太多嘢食, 原来三样食物已经饱到我哋差啲食唔晒! 好想点名赞佢嘅椒盐小黄鱼, 香脆嘅小黄鱼上面部门咗炸到金香嘅蒜蓉同埋辣椒碎, 我哋两个连啲蒜蓉都食晒! 我暂时忘却热气𠮶两个字! 五小碟我哋就拣咗醉猪手, 上海拷夫, 𠮶只猪手全部切开细细旧, 不单止唔肥腻仲好爽脆! 我哋一人一句倾吓倾吓就全部嘢食晒! 小笼包个皮唔算系好薄, 但系有口感而且份量够晒大! 而家出面啲上海菜好多都收到好贵, 呢间价钱算系10分合理而且坐得好舒服, 我哋坐足两个钟先走! 极力推介! 😍😍😋👍🏼👍🏼
椒盐小黄鱼
任选小食拼盘