2013-02-08 825 浏览
之前睇过TVB介绍,衬男朋友生日就book黎试下! 间餐厅都几有气氛,一坐低见到张枱布置左我男朋友既名 ^^ 好有心机既布置! 跟住个侍应就介绍有咩生蚝,海鲜!仲话有蓝龙虾刺身,俾佢讲讲下都心郁郁想食XD 我地4个人哎左蓝龙虾,墨西哥海胆,同一打生蚝!蓝龙虾刺身: D肉都几有口感! 不过就得10几旧!cheese 焗蓝龙虾: 唔算太溜,睇落去都几大份,不过本人就mama地cheese 所以一般啦!海胆: 好鲜甜!我一个人食左大半板,haha! 比起canada 既好似大块d生蚝: 值得一赞,我最中意食Regle同Aancelin,好有层次!男朋友就中意食水中花!本身我都唔记得d名嫁~好彩影左相! d 生蚝全部都有名牌嫁!食完我地就哎左蟹膏炒意粉,鹅肝天使面,海鲜意大利饭同羊架! d野食都好好味!蟹膏炒意粉: 极力推介之一, 有小小辣,,好香口,我本来想哎多碟食haha鹅肝天使面: 好多鹅肝,好香!! d 粉炒得几干身, 唔算太油海鲜意大利: 都几大碟,有鱼,虾,带子,都ok羊架: 羊我地食5成,但系出到黎有d overcook,味道还可以
之前睇过TVB介绍,衬男朋友生日就book黎试下!

我地4个人哎左蓝龙虾,墨西哥海胆,同一打生蚝!

蓝龙虾刺身: D肉都几有口感! 不过就得10几旧!

海鲜意大利: 都几大碟,有鱼,虾,带子,都ok
2013-01-29
庆祝纪念