2019-07-07
之前听朋友讲过,话呢一间鸡煲系几好食,当然要来试一试啦 ! 果然系有些惊喜,味道都是不错的,尤其是呢度嘅炸嘢,个人来讲觉得比较出色 !而且价钱经济,但卫生环境就认真麻麻哋,抹枱块毛巾,应该好耐冇洗过,刚刚抹完张枱就已经好大浸噏味 !好彩食物的味道补救返 !首先麻辣青瓜,口感不错十分香口醒胃,青瓜还是凉凉的,所以感觉唔算太辣 !鸡煲叫咗两个口味 :一个系麻辣,另一个系普通酱汁 唔辣的!个鸡煲上咗台之后,需要先煮一阵间先至可以进食,在旁边等待的时候,也闻到阵阵的香味,尤其是麻辣味 !鸡肉多汁嫩滑 ,而且都几入味,食完个鸡煲仲可以用来打边炉 。椒盐鲜鱿,这个真的炸得不错,制香口嘢味,仲要啖啖肉,而且肉质都嫩滑!炒蚬:味道还是不错的,食得到他的鲜甜味,但系有好多蚬肉唔见咗 !呢个咋猪髀骨,下次嚟都要再叫 !啖啖肉而且很野味,又唔会炸到肉质太干!香香脆脆,口感不错!呢一个酥炸生蚝,下次亦都可以在order ,外脆内软,有蚝的鲜味,而且都颇为大只,连埋块生菜一齐食,感觉就唔会咁油腻 !
鸡煲叫咗两个口味 :一个系麻辣,另一个系普通酱汁 唔辣的!
呢个咋猪髀骨,下次嚟都要再叫 !
啖啖肉而且很野味,又唔会炸到肉质太干!
香香脆脆,口感不错!