好日都唔会黎金钟,今日为咗睇戏而嚟到太古广场,竟然比我发现到呢间Kiki面店,今次试嘅唔系佢嘅主菜,而系哩度嘅新派台式饮品除咗有经典嘅珍珠奶茶同黑糖珍珠鲜奶等等,呢度嘅珍珠竟然有川味同夏枯草味(限量的)可以选择抱着好奇嘅决心底下叫左杯夏枯草珍珠白桃乌龙餐厅环境好靓好宽敞,买杯几十蚊嘅饮品就可以坐得咁舒服,埋边有部份位置仲有差电位添,性价比高介绍饮品嘅制作,见到制作过程都好认真,感觉比较高档。餐厅服务员仲想亲自拎杯饮品比我地,买杯饮品姐都咁好服务!赞登登!饮品到嗌左少冰同微甜,白桃乌龙好清新,茶味淡淡的,饮落好解腻。夏枯草珍珠好有惊喜!咀嚼左几下啲夏枯草味就出晒黎好清甜,珍珠亦好有咬口弹牙,份量多,同茶味好夹。又夏枯草又乌龙茶,成杯感觉都好健康,饮多杯都唔怕好可惜佢得金钟一间分店,唔多就脚,如果系街头都可以随时饮到杯咁高质嘅饮品就好!

抱着好奇嘅决心底下叫左杯夏枯草珍珠白桃乌龙

介绍饮品嘅制作,见到制作过程都好认真,感觉比较高档。

餐厅服务员仲想亲自拎杯饮品比我地,买杯饮品姐都咁好服务!赞

夏枯草珍珠白桃乌龙
登登!饮品到