餐厅: pho.dle.bar
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
2019-09-02 906 浏览
今日老细黎揾我食lunch,食晏得一个钟,所以平时都会贪方便快捷去公司附近餐厅食饭,算佢乖啦,系又打风又落大雨既情况下都特登过黎同我食饭,就拣间新餐厅比佢试下慰劳下佢~最后我拣左戏院隔离新开既越南餐厅皮薄而不易破,馅料多,爽口,入面肉碎够味够香番茄汤味唔算太浓,都应该啊咁就可以食到虾蟹嘅鲜味,但我唔钟意食佢嘅豆腐卜,豆腐卜好硬,索吾到汤汁好鬼钟意个汤底,一定用左好多材料去整,牛肋肉正,粉亦算幼滑,我自己就好钟意,但老细既习惯会饮埋汤,佢话饮完汤都有D涸喉我吾爱好炸既食物,对春卷亦麻麻,比我拣我一定吾会叫,但老细话不如叫埋春卷配埋越南汤河一齐食先系绝配😑我即刻睥住佢答你钟意啦~咬第一啖,又热又脆既外皮令我留下好深刻印象,入面系猪肉馅料⋯老细话最吾好就系上碟前冇帮我地剪埋芒果味特出,热情果味淡D,出奇地好滑,亦好甜,我谂落左好多牛奶一齐打呱,好釆吾重奶味,饮完都几饱肚添,间吾中饮一杯就可以如果吾系实变成波茶底浓味❤️好钟意老细话中上水准,以商场餐厅黎讲算系好唔错,由于邻近戏院,可以每次睇戏前再返食佢话咁样讲搞笑啲㖞~吹账
慰劳下佢~最后我拣左戏院隔离新开既越南餐厅
Rice  Parcel

皮薄而不易破,馅料多,爽口,入面肉碎够味够香
Crab  Noodle

番茄汤味唔算太浓,都应该啊
Beef  Short  Rib  Pho

Pork  Spring   Roll