2018-12-20
朋友生日,自己拣左圆方呢间,贪佢有免费泊车,搭港铁朋友也方便,一行五人晚上7点到达。火箭菜无花果沙律。本身好喜欢火箭菜的独有味道,无花果清甜可口,这个沙律满意😋意式牛油果蟹肉多士。可能番茄粒有水分,水分渗左入面包🥯食起来面包谂晒,口感唔好👎杂锦小食拼盘。有虾球、炸鱿鱼、烧鸡翼和肉丸。平常小食,没有特色😌巴马火腿野菌pizzas 本身甚喜爱巴马火腿,喜欢其咸香惹味,饼底香脆可口,好好味👍👍之后再加左喇沙虾pizzas和红酒烩牛肉粗管通粉。呢个pizzas辣辣地,但系个喇沙汁配pizzas有点格格不入,加上呢个饼底完全唔香脆,麻麻地。通粉个汁似牛尾浓汤味道,中规中矩吧。好在做紧main course 买一送一,通粉是免费。值得一提的是我哋被安排坐在舖外,旁边人来人往,但要赞的是座位舒适,一点都不觉嘈吵✌️😁