2013-08-07 61 浏览
朋友生日饭迟迟都未食,出完差返黎就即约喇朋友话要喺旺角又要食日本放题,咁就真系有难度喇 在OPENRICE睇左一轮就试试LEE间啦!好似系新开的在OPENRICE的网上订座, 等CONFIRM便可以了,都几方便,仲好似有积分赚添HEHE我地BOOK左食7点,准时到逹就有枱喇!见到好多WALK-IN客等紧枱呀朋友仲好醒目喺楼下拎左张COUPON有九折添三文鱼~~~厚切又肥美,都算几甜美白拖罗~~~非常的肥美,每一啖都好似食紧肥猪肉咁甜虾~~~都算几大只,我都最爱呀荣螺~~~去左壳,又切到细细件咁就几GOOD WOR带子~~~虽然唔系大大粒果只,但好鲜甜八爪鱼~~~有点"UN"但都几好味黑松露三文鱼寿司~~~唔够松露香㖞,三文鱼薄左D啰!寿司饭细细件唔错甜虾寿司~~~甜虾够鲜甜㖞火焰吞拿鱼寿司~~~好味铁板炒芽菜~~~炒得唔错但咸左D日本糖心蕃薯天妇罗~~~蕃薯细细粒,一口一粒,真系好糖心好甜,外脆内软;好好味虾虾天妇罗~~~虾虾都好爽口但欠左D虾味啰鸡软骨~~~非常的香脆同惹味,送酒真系一流炸墨鱼丸~~~好弹牙㖞!好味鸡软骨串~~~好美味呀盐烧海虾~~~虾的肉质不错,而且烧得刚好㖞!GO
朋友生日饭迟迟都未食,出完差返黎就即约喇
朋友话要喺旺角又要食日本放题,咁就真系有难度喇

在OPENRICE睇左一轮就试试LEE间啦!好似系新开的

朋友仲好醒目喺楼下拎左张COUPON有九折添
刺身拼盘
三文鱼~~~厚切又肥美,都算几甜美
白拖罗~~~非常的肥美,每一啖都好似食紧肥猪肉咁
甜虾~~~都算几大只,我都最爱呀
荣螺~~~去左壳,又切到细细件咁就几GOOD WOR
带子~~~虽然唔系大大粒果只,但好鲜甜
八爪鱼~~~有点"UN"但都几好味
铁板炒芽菜~~~炒得唔错但咸左D
天妇罗
虾虾天妇罗~~~虾虾都好爽口但欠左D虾味啰
炸物
鸡软骨~~~非常的香脆同惹味,送酒真系一流
炸墨鱼丸~~~好弹牙㖞!好味
鸡软骨串
鸡软骨串~~~好美味呀
盐烧海虾
盐烧海虾~~~虾的肉质不错,而且烧得刚好㖞!GOOD
寿司卷
寿司卷~~~麻麻地,有点散
盐烧鸡翼
盐烧鸡翼~~~鸡翼SIZE都算大只,盐烧好香,皮又烧到好薄
牛肉串烧
牛肉串烧~~~好"UN"呀!好似食紧牛肉干

老实说LEE间野都好抵食,服务质素又好好,收碟同上菜速度都好快,而且绝冇漏单情况出现㖞!真系值得赞呀!
2013-07-10
庆祝纪念