2011-08-05 4 浏览
听人讲间野ok好食 平时睇落又好似好多人等下 就同2位大支野一行3人黎试下6点去到 时间早既关系 唔洗等位即刻入位一开始叫左一个夏威夷pizza, 羊柳意粉, 炸鸡槌(小食), 虾酱石头饭pizza落单个时讲左要等15~20分钟感觉上所有野既起菜速度都ok味道方面夏威夷pizza: 唔识欣赏, 我觉得pizzabox个d好食好多羊柳意粉: 唔识欣赏 x 2, 我唔知d意粉硬同埋个汁好似水咁会唔会系佢既特色炸鸡槌(小食): 不过不失, 不过唔钟意佢有2片柠檬方正系鸡既上面, 因为唔系人人都岩柠檬味, 个人觉得应该放系一边, 等有需要既人先去加d汁虾酱石头饭: 好味! 好香虾酱味, 但系食落又唔会觉得咸, 有适量既饭焦, 呢个真系非常好食完主菜, 叫左d甜品分别有黑糖咖啡雪糕, 杏仁雪糕咖啡, 香酒香蕉雪糕, 热情苹果批黑糖咖啡雪糕: 觉得几好, 有d好似凉粉物体既野, 苦苦地加埋甜既雪糕, 觉得岩岩好杏仁雪糕咖啡, 香酒香蕉雪糕: 2位大支野点既, 不过听落评价都唔错热情苹果批: 个底好似pizza底咁, 相信同一样整法, 呢个都ok, 不过不失ps: 待应既服务态度ok, 不过速度方面

6点去到 时间早既关系 唔洗等位即刻入位

pizza落单个时讲左要等15~20分钟
感觉上所有野既起菜速度都ok

味道方面

食完主菜, 叫左d甜品

ps: 待应既服务态度ok, 不过速度方面好似差小小, 一开始落单我举手举左成半分钟先有一个人见到, 好似挂住吹水咁成班

最后埋计$463.1
朋友们觉得底, 个人认为一般,唔可以话底, 一人平均150可以有其他选择
2011-08-05