帮朋友庆生,知道佢哋餐厅有阿拉伯装修色彩,signature cocktail有特色,所以安排晚餐。 点了一个八爪鱼,一个青口,两个前菜基本上都无点impressive,八爪鱼可以话”un” 😇 寿星朋友都切唔断,直接咬😇 主菜一只猪手,一个深海鲈鱼,一个龙虾Risotto,基本上真系好普通,个鲈鱼仲可以送错枱,之后先再送返嚟,件鱼块已经唔热。𠮶甜品 火焰雪山…虽然政府话今日减烈酒税90%,但系你都唔会淋咁多?!成份蛋白cream同埋个蛋糕湿晒,仲要带咗烈酒嘅苦…大约进入10点,餐厅气氛其实几好,因为唔知点解成班Staff就会去唱K,然后又好嘢㖞,一个轮一个咁样上去唱,不过客人都系可以免费点歌即场唱嘅,现场系多咗啲互动,同时成间餐厅现场环境好嘈。最后特别想分享呢间餐厅嘅服务态度真系不理想,无serve 过水,唔refill,要自己问去攞𠮶壶倒!🤥埋单收”Nuts” $50 但系比都无比过我哋,𠮶waiter 仲识话 系啵 🫠 成餐饭$1700 真系一肚气!